Ανύπαντρη μητέρα έχει εξαναγκαστεί από το ΟΑΕΔ

Πολύ καιρό πριν, στο πλαίσιο του Hartz IV, οι υπάλληλοι των υπηρεσιών απασχόλησης έχουν γίνει ειδικοί για τον εκφοβισμό. Τα νομικά κενά, αντικοινωνικές συμπεριφορές και αξίες της μεγαλομανίας, επιτρέπουν στον εαυτό τους να θεούς για την ύπαρξη του ασφαλισμένου σε ετυμηγορία, έχει αυξηθεί δραματικά τη δυστυχία των ατόμων που αναζητούν εργασία.

Μια δεινά έχει συμβεί στην Έσση. „Μια ανύπαντρη μητέρα από ένα γιο δέκα χρόνια έχει διαγραφεί το σύνολο των Hartz IV. Επειδή δεν δικαιολογία δύο φορές στο διαχειριστή υπόθεσή τους »κυκλοφόρησε. (1)

Σύμφωνα με το νόμο και τον κανονισμό απαγορεύεται. „Είναι επιτρέπεται πλέον σε μείωση κατά 30 τοις εκατό.“ (1), όμως αυτό που φροντίζει τους θεούς της απαξίωσης, ακόμη και αν είναι μόνο προσωπικό των ασφαλίστρων μας. Περίσταση έντυπα, των υπηρεσιών και κοινωνική στέρηση είναι εκφράσεις της «Hartz IV“ δήμιος „.

Ακόμη και αν αποδειχθεί ότι η αδυναμία των ιδίων των εργαζομένων του οργανισμού ήταν υπεύθυνη για τη μείωση των όργιο. „Σύμφωνα με την έρευνα προέκυψε ότι το Είχε αναφερθεί άρρωστη μητέρα από το τηλέφωνο στο γραφείοΕίχε ξεχάσει ο συνάδελφός μου ο διαχειριστής περίπτωση να το άμεσο. Εκκενωθεί μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον επιβλέποντα Γραμματέα του λάθους, ένας„. (1)

Και είναι τέτοιες περιπτώσεις στην AFA `s καθημερινή ζωή, δεν μπορεί να ελέγξει την εργασία, κατά τους-κοινωνικές αντιδράσεις των επικεφαλής των οργανισμών σε περίπτωση καταγγελίας πρέπει να αντιμετωπιστεί, φαίνεται να υπάρχουν λέει. Hartz IV, είναι τώρα ένα τέτοιο πράγμα ως βάση για ένα νέο“ κοινωνικό “ , και 60 χρόνια μετά την πτώση του III. Ράιχ και 20 χρόνια μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου.

Με τον τρόπο μαζικά στα νέα ομόσπονδα κρατίδια του Βερολίνου και πρώην άνδρες Stasi στη δράση του ΕΧΣ, ακόμη και ως σκάνδαλο, αποδεικνύει για άλλη μια φορά τι συμβαίνει εκεί. Οργανισμούς για παρενόχληση θα ήταν καλύτερη όρος για το εν λόγω γραφείο, που βασίζεται στη Νυρεμβέργη για το έτος 2010.

Και δεν έχει σημασία πόσο ευφάνταστη αρνούνται, όπου αγράμματοι εργαζόμενοι οργανισμό εξουσιοδοτημένο υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους. «Hartz IV-A-παραλήπτη κινήθηκε προς το χωρισμό από το σύζυγό της σε ένα διαμέρισμα. Το γραφείο τους είχαν abstottern δάνειο των 415 ευρώ για έπιπλα και τζάκι. Μία πρώτη διάκριση για μια στάση για να βοηθήσει τους αποδέκτες, όμως, είπε ο Bill Robel. Ο πάσχων τελικά πήρε πίσω το ποσό. (1)

Και αυτό που πρέπει τώρα να υπομείνουν ακόμη και όταν είστε άνεργος, δείχνει η περίπτωση του «μακροχρόνια ανέργους. „Αυτός πρέπει να κάνει ένα οικοτροφείο σε ένα ξενοδοχείο. Το Γραφείο του αρνήθηκε, το κόστος φόρεμα να πληρώσει. Η πρωτοβουλία του πιέζεται, και ο άνθρωπος, στη συνέχεια πήρε μαύρο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και αξιοπρεπή παπούτσια. Και ήταν, τι ένα θαύμα για να κρατήσει τα ρούχα μετά το οικοτροφείο. “ Λυπημένος αλλά αλήθεια, και πρέπει να το γνωρίζουμε, ζούμε στην Ευρώπη και δεν είναι στην Ανατολική Γερμανία ή τη Βόρεια Κορέα.

Για δύο από τις δαπάνες για τα είδη ένδυσης, αλλά το θαύμα δεν είναι αρκετό. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η αλλαγή πιθανώς πολλοί εργαζόμενοι πρακτορείο Beier μόνο μια φορά στο εσώρουχό τους. Απίστευτο αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα αυτή.

Η πρωτοβουλία για την κοινωνική δικαιοσύνη έχει βοηθήσει σε όλες τις περιπτώσεις και οι οποίοι μπορούν, θα πρέπει να προσφύγει σε αυτά ως Hartz IV »ler. (2)

1)http://www.fr-online.de/frankfurt_und_hessen/dossiers/ein_euro_jobber_wiesbaden/1808632_Hilfe-im-Einzelfall-Gegen-Schikane-und-Schlamperei.html

2)http://www.fuer-soziale-gerechtigkeit.de/

Schlagwörter: , , , , , ,

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s


%d Bloggern gefällt das: